Project In A Nutshell

Sector: Consulting & Professional Services
Size: 1,076 sq ft
Location: Bristol

The Vision

Keen to bring their Bristol HQ into the present, RedRock tasked Interaction with transforming their existing office into a modern, vibrant and future-proofed space.

In addition to inspiring productivity and reflecting the company’s brand, the brief revolved around creating a workplace that would make a great impression for potential new business partners. 

Reception Area Interior Design | RedRock Bristol
RedRock Consulting | Breakout Office Space

The Result

Having been creating dynamic and highly skilled workforces for clients for over 20 years, RedRock’s office will now help them to practice what they preach. The team now have a space to be proud of – and one that will appeal to all, whether that be staff members, existing clients or potential new partners.

Equally, with a multitude of spaces, each RedRock staff member can choose to work where and how suits them best – a culture change that will bring out the best in every individual, both in terms of productivity and wellbeing.

RedRock Office | New Interior Design by Interaction
Consulting Office Design | Bristol
Bristol Office Design | Interaction

The Key Features

○ A choice of spaces for working and downtime, reflective of the Resimercial design trend.  
○ Subtle branding, including on wall graphics and glass manifestations.
○ A vibrant colour scheme to inspire creativity and hard work.
○ A wheel of fortune for staff rewards – including a potential extra day of holiday.
○ Their very own Heineken tap – perfect for celebrating!

Acoustic Booth | Workplace Design Bristol
Branding in the Workplace | Office Design
Meeting Room Design | Office Refurbishment

The Feedback

“After having worked with Dieter many years ago to fit out our original office it was obvious that he and his team would be the ones to help us with this update.

“Kaiser & Hayley (Whitlock) were incredible when it came to creating our new space, they really took on board what was important for us as a business and moulded the space to our suit our needs. They even handled the barrage of emails from our on-site project manager to ensure every last detail was covered.

“When it came time for the actual refurbishment, Tom did an amazing job ensuring everything ran as planned even when the ‘Beast from the East’ reared its ugly head! Thank you to the whole team for helping to make this an enjoyable process! We are LOVING our new space!”

Jenna Gaston, HR & Compliance Manager

More Case Studies

View all Case Studies >