Project In A Nutshell

Sector: Landlord Refurbishment
Size: 7,000 sq ft
Location: Bristol

The Vision

With a prominent city centre location and amazing riverside views, Legal & General wanted to transform The Landing (formerly Communications House) into a modern and striking work setting. Unusual to the market, the space is fitted out to a CAT B finish, including furniture, to create a stunning and functional space for a tenant to move into.

Interaction set about to design and create a space that would deliver the client’s requirements whilst enhancing the buildings already industrial character.

Modern grey armchairs in a blue reception space with hanging ceiling industrial style lights
Cool geometric kitchen tiling for the office space
Glass glazed meeting room with blue office chairs and white meeting table

The Result

Putting years of project and design expertise to good use the Interaction team began a full mechanical and electrical strip out taking the building back to its original shell. The idea to remove a core staircase to extend the available floor space was carried out, exposing the buildings industrial assets.  An industrial style building refurbishment was delivered, transforming a very tired, traditional style interior.

The result is a CAT A+ office space that reflects the identity of the building and is inviting to prospective tenants. Each floor provides a modern tea point, shower and toilet facilities, meeting rooms, open plan desk layout, high benches and ad hoc meeting areas, all with a great view of the river. With such a wide array of working settings the space lends itself to flexibility and people performance for any business.

Cool mirror in modern office toilets
Industrial style stripped back ceiling with hanging wire lighting
Brick walled breakout space with soft grey seating

The Key Features

○ Meeting rooms with Manhattan Style glazing
○ Exposed ceiling and concrete pillars for an industrial feel
○ Warm and welcoming reception area perfect for a great first impression
○ Riverside view breakout spaces for casual meetings and catch ups
○ A continued colour scheme subtly throughout the space, enhancing the buildings identity

More Case Studies

View all Case Studies >