Veale Wasbrough Vizards

View all Case Studies >

Project in a nutshell 

Sector: Law 
Size: 9,500 sq ft 
Location: Watford

Great customer service and a trusting relationship meant Veale Wasborough Vizards (VWV) chose Interaction to fit-out another office for them, this time in Watford. After successfully delivering projects in London and Bristol, VWV had a strong understanding of what it was like to work with Interaction. The trust VWV put into the Interaction team was one of the key drivers of the success of the project. With the knowledge they were in safe hands, the project was completed on time and completely snag free.

Cool office furniture | VWV | Watford

An in-depth look 

After successfully delivering projects in London and Bristol VWV had a strong understanding of what it was like to work with Interaction to create a great place to work, with the client previously saying “Interaction has become part of the home team and gone the extra mile to add value to our relocation”. It’s safe to say the decision on who to choose to relocate their office in Watford was well informed. 

Along with the fact that Interaction had completed projects for VWV in the past, it was also the strong and trusting relationship between VWV and Interaction that has kept them coming back. This relationship is not just limited to the Interaction team on site, it runs through to aftercare as well as the projects team to make sure everyone stays delighted beyond the hand-over.  

A relocation in Watford was decided upon as a result of further expansion to strengthen their ever-growing presence nationally and in northern home counties. The previous office was out-dated and was unable to meet their needs, therefore VWV wanted a workspace consistent with those created in Bristol and London. 

 

VWV | Kitchen office design | Interaction
VWV | Art | Cool office design
VWV | Reception | Office Design | Interaction

The new space on Clarendon Road, in Watford’s main business district is split into two floors. The lower floor is primarily a workspace and staff focused area, with dramatic colours of crimson and white featuring around the space. On the top floor Interaction created a hospitality suite, with a strong focus on clients. This floor is complete with a large reception area and client breakout area surrounded by large windows and meeting rooms.

The trust VWV put into the Interaction team was one of the key drivers of the success of the project. With the knowledge they were in safe hands, the project was completed on time and completely snag free. VWV is a great example of how great customer service and communication can foster and develop a long-standing relationship, something Interaction place an importance on forming with all clients. 

More Case Studies

View all Case Studies >