Regulatory Finance Solutions

View all Case Studies >

Project in a nutshell

Sector: Finance 
Size: 7,000 sq ft 
Location: Swindon 

Regulatory Finance Solutions (RFS) were bursting at the seams, and in competition with the biggest players in its sector, they needed to move. Interaction created a statement office to improve staff wellbeing and impress clients.

RFS | Ad hoc meeting and quiet areas
RFS | Client waiting area

Client feedback

"Interactions attention to detail was endless and critical to delivering this project for us. It was a huge task, but the team worked tirelessly to ensure everything was completed and the results are fantastic."

Roger Emms, Business Delivery Director, RFS 

Office kitchen | Ski Lodge
Office kitchen | Ski Lodge

An in-depth look

Deciding to remain in their home town of Swindon, they required a workplace to promote their ambition to clients and attract top talent.  A new space was found ideally situated in the heart of Swindon’s historical Railway Quarter, which recently underwent a major regeneration creating great opportunity and business. Moreover, the space was aimed to occupy finance services, perfect!

RFS commissioned Interaction to create a statement office that would impress clients, inspire staff and promote collaborative working practices. Interaction challenged the requirements of the client’s initial brief and created a space that was on a par with high-end London offices. The space offered a variety of informal/formal and open/private areas.

The result is an exceptional open plan office with a ‘curved’ structure to encourage collaboration while still providing privacy. The executive office based on the concept of a luxury hotel lobby offers an important yet relaxed meeting space, while the Alpine ski lodge designed breakout area is solely for staff to have fun and unwind.

It has attracted nothing but positive feedback from RFS staff and clients, generated employment over and above what was hoped for as the team grew from 4 to 40.

RFS | Gym
RFS | Executive office

The Auditorium

Interaction completed a second project at RFS: a state of the art auditorium. This contemporary space is used for big presentations, meetings and training purposes. While expressing a very luxurious and high quality look the auditorium was decorated with a subtle Chinese theme including artwork of the Great Wall of China and a glass cabinet holding a samurai sword. Overall, a great addition to RFS' offices and a one of a kind project.

More Case Studies

View all Case Studies >