Rocketmakers

 

Sector: Technology
Size: 3,788 sq ft
Location: Bath

 

<Back to case studies

The Vision

The Vision


Founded in 2004, Bath-based Rocketmakers have seen unprecedented growth in the past decade. In the last few months alone, the software developers have received A Queen’s Award for Enterprise, a Creative Bath Award for Innovation, and The Bath Life Platinum Award. With this in mind, the team needed a space that would meet their growing reputation and needs – in terms of space-efficiency, agility, and attracting potential new recruits and partners.

The team found their new home at the recently refurbished 20 Manvers Street. Having completed an inspirational workplace for fellow Manvers Street tenants Wild & Wolf, the team here at Interaction were a natural choice when it came to Rocketmakers’ new office design and build.

The Result

The Result


Rocketmakers now have a space fit for their innovative and forward-thinking team. The workplace offers a combination of individual and collaborative working areas, as well as their very own Rocket! By perfectly amalgamating work and play, the team will be able to attract and retain talent in The South West's ever-growing and competitive technology sector.

The firm’s branding has also been successfully incorporated – their colour palette has been utilised across the office, and around every corner there are “rocket” touches (including eclectic ornaments, and on lockers and wall graphics).

Take the virtual tour of Rocketmakers' new workplace, created by Go Virtually.

The Feedback

The Feedback


“We really wanted our new office to embody our Rocketmakers brand and our Queens Award winning innovative approach to software development, so when it came to choosing an office design and build company it really was a "no-brainer" for me. We knew about Interaction’s great reputation in and around Bath and the amazing space the team created for our Wild & Wolf neighbours, plus they're based just seconds away from our previous office!

"Fast forward past lots of great collaborative meetings between both their and our design teams, and I was thrilled with what Interaction had created for us at 20 Manvers Street. The entire team worked tirelessly at every stage of the project, from first meetings all the way through to the handover. Not only were they dedicated, but so easy and friendly to work with too."

Key Features

  • A replica rocket, complete with meeting pods.
  • A choice of inspiring ad-hoc meeting areas and workspaces.
  • Tiered seating for laid-back team get-togethers and talks.
  • A dedicated VR zone and the latest integrated technology.
  • Large and intricate wall and floor graphics.