Project in a nutshell

Sector: Tech
Size: 6,500 sq ft 
Location: Bristol 

With offices already in Queen Square Bristol, identity and access management firm ForgeRock moved their ever-growing engineering team and expanded into Broad Quay House. Interaction created a space that reflects their culture with a strong focus on the end user. The space encourages collaboration, reinforces a sense of togetherness and supports wellbeing. Interaction were on site for six weeks and delivered the project completely snag free. The client is delighted with the result and we’ve heard that the beer tap has had some good use! 

Client feedback

"Interaction came up with some very useful and creative ideas for the design of our new office. Their careful attention to detail in the design phase contributed to accurate estimate of costs and the smooth running of the project. We were delighted that the project was completed on time and within budget. Interaction's support throughout the process was invaluable - they were professional, responsive and fun to work with. Great company, great people."

Jo Felton, Global Facilities Manager, ForgeRock

An in-depth look

Continuous and rapid expansion meant that ForgeRock needed a unified space that would further demonstrate their values as a company. With an emphasis on sociability and openness, their new office is spacious with a large tea point being a central feature that could be used as a hub for social events and for employees to wind down.

The use of assorted textures and splashes of colour inline with ForgeRock’s brand, formulated a clean and modern design. The open and bright design illustrated the spaciousness of the office. The project took 6 weeks to fit out, with the carpets, furniture, joinery, tea point, showers and glazed partitions all being completed – snag free.

The main highlight of the project is the large tea point area. The fresh open clean lines of this space invite staff to step away from the desk and recharge. The tea-point’s curved design flows through to the more open spaced breakout area created for employees to have lunch, informal meetings and general catch-ups. Where they can choose from café style benches, funky tiered seating with adjustable LED lights. For those out-of-hours social gatherings this is a great place for people to chat, perhaps with a pint from their own beer tap installed in the kitchen. 

ForgeRock are delighted with the result, the playful workspace has a distinctive personality and identity that reflects their brand and allows their team to work effectively. It's great to hear that everyone is coming together to enjoy each other's company! 

More Case Studies

View all Case Studies >