Project In A Nutshell

Sector: Engineering 
Size: 2,753 sq ft
Location: Birmingham

The Vision

With plans for expansion, engineering specialists Hydrock chose to relocate from Solihull to a new space in Birmingham city centre – one that would put the company at the heart of the city’s property and construction community.

Having previously transformed their Bristol office, Hydrock were confident that Interaction could once again create a vibrant workplace that reflected the Hydrock brand and its wider business needs.  

The Result

Hydrock’s Midlands team now have a space that will enable them to put their roots firmly down in the city centre; a vital move given the city’s fast-growing nature, particularly with infrastructure developments such as HS2, the 2022 Commonwealth Games and the expansion of the airport.

By reflecting the teams’ varied working needs as well as the high quality of Hydrock’s service, the fresh workplace will be appealing for staff members and clients.

The Key Features

○ An on-brand reception – a great first impression of the company.
○ A choice of meeting spaces, for both team members and clients.
○ Touches of biophilia throughout the space, to enhance wellbeing. 
○ Minimalist and sleek desks to keep the space looking tidy.
○ A separate breakout zone, ideal for catch-ups or eating lunch.

The Feedback

“This is an exciting step change for us in The Midlands. We have established a well-regarded team over the last five years, contributing our engineering design to projects across the region and now we're ready to expand our multi-disciplinary service offering still further from a base at the heart of the city centre, working even more closely with our city centre-based clients."

Jon Bird, Director, Hydrock

More Case Studies

View all Case Studies >