Veale Wasbrough Vizards

View all Case Studies >

Project in a nutshell 

Sector: Law 
Size: 10,500 sq ft
Location: London

After a significant merger and name change, the newly branded Veale Wasbrough Vizards inherited 10,500 sq ft of space in the capital. After successfully renovating their Bristol office in 2005 and keeping a strong relationship, the Law firm looked to Interaction to refurbish this new space. After 10 weeks on site and an in occupation delivery, the result is a workspace that creates an ambience in line with the other offices to ensure consistency to clients and reflect their brand. 

An in-depth look

After the merger between Veale Wasbrough and Vizards Tweedies took place in November 2009, Veale Wasbrough inherited Vizards Tweedies 10,500 sq ft office and their name changed to Veale Wasbrough Vizards. Recognising that they had to embark upon a refurbishment project to update the office environment, Interaction was privileged to be appointed for the job following a competitive pitch, and thanks to its long-standing relationship held with VWV since successfully renovating their Bristol office in 2005.

The remit given was to recreate the ambience of the Bristol office at their new London environment, thus ensuring their clients’ experience with VWV was consistent at both locations, and also to keep in line with VWV’s promise of putting the client at the centre of the firm. The added challenge to the project was that it had to be completed whilst in occupation.

After 10 weeks of being on site the end result looks tremendous. It has given a new lease of life to the space, rejuvenated employee mindset and seamlessly united both the Bristol and London office as one company.

More Case Studies

View all Case Studies >