The AA | Entrance walk way
The AA | Branded wall graphics

Sector: Services | Size: 16,000 sq ft | Location: Birmingham

The AA wanted to offer employees an unique work space, different from traditional call centres.

The AA Group appointed Interaction to refurbish their National Operations Centre and asked us to help them move away from the ‘rat-run’ feel of traditional call centres.

Furniture positioning, feature lighting, service points and breakout areas were designed to disrupt linear corridors and vibrant injections of colour and imagery were used to engage staff with the brand. As the call centre remained operational 24-hours a day throughout the build, careful planning was needed to coordinate building works with the needs of the business.

The AA | Expertise
The AA | Work space

"I'm delighted to see there are organisations that take customer service and standards of work as seriously as we do."

The AA Group

The AA | Boardroom
The AA | Graphics

More Case Studies

View all Case Studies >