Rethink Group Bristol

View all Case Studies >

Project in a nutshell

Sector: Recruitment 
Size: 6,500 sq ft 
Location: Bristol

Rethink Group took the opportunity to generate a funky and agile workplace in preparation for their expanding team. After completing their London office, they asked Interaction to recreate the same design with a 'Bristol twist'. The project was delivered snag free and is described as a 'stunning environment'.

Client feedback

“Despite the challenging timescales imposed on them, Interaction have delivered Rethink Group another magnificent office. Their thorough schedule planning, attention to detail and collaborative approach during every stage has enabled this ambitious project to be achieved. Resulting in a truly stunning environment to work in.”

Chris Cranshaw, Digital Design and Marketing Executive, Rethink Group

An in-depth look

Due to rapid staff expansion and business growth recruitment agency, Rethink Group, needed to relocate its Bristol office. They grasped the opportunity to create a space that reflected their core principles: integrity, innovation and collaboration. 

After recently completing their London office, Rethink Group asked Interaction to recreate the same design scheme to align the office cultures across the two cities.

While reflecting a similar and funky interior, Rethink Group wanted a Bristol twist with a slightly more industrial look exposing the ductwork and pipe work. Contemporary furniture and a range of meeting spaces completes this quirky and unique environment while promoting agile and collaborative working. The space communicates a strong sense of the agency’s brand and includes a vibrant and fresh colour palette with wall graphics.

Funky office design and fit-out | Bristol | Rethink Group

“The project was fantastic, Rethink knew what they wanted and they weren’t afraid to be honest throughout, which was great – the relationship was always open and honest.

They were also very design focused, and we understood exactly what they were looking for.”

Hannah Eardley, Project Manager, Interaction 

With a functional open plan work space, an inviting waiting area, a variety of ‘personalised’ meeting rooms and a fun and engaging breakout space the full fit-out took just 6 weeks to complete.

After a snag free handover the result was a happy client who describes the space as a ‘stunning environment to work in’. Rethink Group staff feel inspired and connected in their new workplace whether it is working, collaborating or socialising.

More Case Studies

View all Case Studies >