Project in a nutshell

Sector: Law
Size: 5,500 sq ft
Location: London 

Leading law firm Michelmores needed a bright and modern office for their new Chancery Lane offices. Interaction completed the design and fit out to create an inspirational working environment and the client is delighted with the result, saying "We love it. Really love it!"

Michelmores London

An in-depth look

Part of the design focuses on the reception, creating a light, spacious and welcoming feel to ensure a memorable great first impression for all visitors. Brand image has been used throughout the offices to create an engaging workplace. Informal meeting areas have been used to create a variety of areas for employees to work together.

A light and inspiring office space has been created that enables collaboration but also privacy when needed. Meeting rooms are flexible, spacious & comfortable ensuring the space can be used for a variety of functions.

The kitchen is a place where employees can meet informally or relax in break periods. Strong confident colours have been used to create a great flexible space.

More Case Studies

View all Case Studies >