Project in a nutshell 

Sector: IT
Size: 6,800 sq ft
Location: London

After a significant re-brand and coming to the end of their lease, IT company FluidOne needed a new place to call home. Interaction were appointed to conceive and deliver a full design and fit-out of their new space in the heart of the capital. Interaction took the opportunity to create an exemplar workplace that reflects their new corporate identity and cultural values. 

An in-depth look

After searching for their new home, FluidOne found the perfect space on the 8th floor of the newly refurbished 'More London' building, on the South Bank of the River Thames. Interaction conceived a fresh and clean aesthetic, to create a flowing and open feel to allow staff to work effectively and collaboratively. The core of the floor plate was a natural point to centre the design around, assuring there were clear divisions, but not separations, between different types of space, including focus, collaborative, informal and relaxation areas. Having this flow and division is crucial to give staff easy access to an assortment of spaces for the varying demands of their work; inspiring a flexible and productive environment.

One of the highlights of the workplace is the large breakout area, distinguished by the artificial grass, which also features a ping pong table, games consoles, beanbags, golf putting machine and a fully functional bar. The perfect place for staff to come together, have a drink and unwind on a Friday afternoon, aligning with their social and collective culture. 

After just 6 weeks onsite, the result is a fresh, rejuvenation that demonstrates FluidOne’s success and provides employees with a playful and functional space to make a difference to the representation of their identity and business aspirations. The new and improved working environment also ensures the IT company attracts and retains the best talent that their industry has to offer. 

More Case Studies

View all Case Studies >