Sector: Finance 
Size:
5,400 sq ft 
Location: Bath

Following rapid expansion and a need for larger space Fidelius appointed Interaction to carry out the full design and build of their new Bath office. The brief was to create an open plan space that encourages collaboration. Impact and meeting space was also critical to provide a great visitor experience. Ultimately the aim of the project was to create a space to encourage collaboration and enhance visitor experience.

Fidelius Bath

Client feedback

"The impact from the front door is fantastic, we were delighted with the whole design process and the office works really well."

Emma Thomas, Fidelius

​An in-depth look

The reception and waiting area provides the perfect welcome to clients and brand is strongly communicated. The office space works really well with a great feeling of space throughout and use of multi level to create different collaboration zones. Meeting rooms are flexible, light and engaging and provide a great space to meet with clients or discuss company strategy. Ad hoc meeting zones enable the team to work in different ways.

Fidelius | Open ground floor
Fidelius | Meeting room
Fidelius | View from upper mezzenine

More Case Studies

View all Case Studies >